Κεντρική Διεθνή Η αποστολή της Ιταλίας για το Προολυμπιακό με μεγάλες απουσίες

Η αποστολή της Ιταλίας για το Προολυμπιακό με μεγάλες απουσίες

nicolo melli

Με σημαντικές απουσίες θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ η εθνική Ιταλίας, μέσω της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου. O Oμοσπονδιακός τεχνικός των Ιταλών, Ρομέο Σακέτι, δεν υπολογίζει στους Μάρκο Μπελινέλι και Λουίτζι Ντατόμε που αποφάσισαν να ξεκουραστούν αυτό το καλοκαίρι, στον Ντάνιελ Χάκετ ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον αστράγαλο και στον Ντανίλο Γκαλινάρι ο οποίος αγωνίζεται στους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τα ονόματα των Νίκολο Μέλι, Ακίλε Πολονάρα, Σιμόνε Φοντέκιο και Νίκο Μάνιον ξεχωρίζουν στη δεκατετράδα της Ιταλίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Σερβίας, από το οποίο θα απουσιάζουν – όπως αναμενόταν – οι Μπελινέλι, Γκαλινάρι και Χάκετ.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Ιταλίας: Αγούντου Άμπας, Μοχάμετ Ρασούλ Ντιούφ, Σιμόνε Φοντέκιο, Νίκο Μάνιον, Νίκολο Μέλι, Ρικάρντο Μορασκίνι, Αλεσάντρο Παγιόλα, Ακίλε Πολονάρα, Τζιανπάολο Ρίτσι, Μισέλ Ρούζιερ, Μάρκο Σπίσου, Αμεντέο Τεσιτόρι, Στέφανο Τόνουτ, Μισέλ Βιτάλι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…