Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γλυκά Νερά: Δεμένος πισθάγκωνα με αλεξίσφαιρο γιλέκο κι ανέκφραστος μεταφέρθηκε ο πιλότος στα δικαστήρια

Γλυκά Νερά: Δεμένος πισθάγκωνα με αλεξίσφαιρο γιλέκο κι ανέκφραστος μεταφέρθηκε ο πιλότος στα δικαστήρια

Εικόνα από το παρελθόν παρουσιάζουν σήμερα τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τους δημοσιογράφους να έχουν κατακλύσει τους χώρους περιμένοντας την μεταφορά του στον εισαγγελέα του 32χρονου πιλότου ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του Καρολάϊν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στην κυριολεξία δεν πέφτει καρφίτσα στα δικαστήρια όπου μεταφέρθηκε πριν από λίγο συνοδεία 12 αστυνομικών.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα. Ανέκφραστος μεταφέρθηκε συνοδεία των αστυνομικών.

Ο 32χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου την 20χρονη γυναίκα του Καρόλαϊν. Οδηγείται στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Αγωνία για 150 εγκλωβισμένους Έλληνες στο Σουδάν

Εγκλωβισμένοι 150 Έλληνες στο Σουδάν. Περίπου 150 Έλληνες βρίσκονται στο Σουδάν, που ζουν …