Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για τις σχέσεις του δολοφόνου με την οικογένειά του

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για τις σχέσεις του δολοφόνου με την οικογένειά του

pilotos glyka nera 7 it 3199832 820x490 1

Η δικαστική μάχη για το μέλλον της μικρής Λυδίας, του μόλις ενός έτους βρέφους της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μόλις ξεκίνησε. Οι οικογένειες του θύματος και του θύτη θέλουν να μεγαλώσουν το παιδί.

Την απόφαση για τη μικρή Λυδία θα πάρει η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση του βρέφος από τα Γλυκά Νερά. Και ενώ άπαντες περιμένουν την απόφαση αυτή, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Κάρολαϊν έκανε μια αποκάλυψη για τις σχέσεις του συζυγοκτόνου με τους γονείς του.

«Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη» είπε ο Θανάσης Χαρμάνης κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, όπου πήγε για να καταθέσει την αίτηση της οικογένειας της Κάρολαϊν για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας.

Αποκάλυψε επίσης πως την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι η Κάρολαϊν είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν η μητέρα του 33χρονου πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί», φράση που υποδηλώνει πως 11 μήνες δεν είχε δει το εγγόνι της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…