Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Σούπερ κίνηση με Μπασδέκη [pic]

Εθνικός: Σούπερ κίνηση με Μπασδέκη [pic]

kostas basdekis ethnikos

Ο Εθνικός προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μπασδέκη. Η ομάδα του Πειραιά έβαλε έναν «μπόμπερ» στο ρόστερ της, καθώς ο έμπειρος γκαρντ θεωρείτε και είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπασδέκη. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής υπέγραψε στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Εθνικού.

Ο 30χρονος γκαρντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας, με τον οποίο πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις. Σε τέσσερα ματς είχε κατά μέσο όρο 20,3 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Στο παρελθόν, ο Κώστας Μπασδέκης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με Δάφνη, Αετό, ΑΕΚ Άργους και Ψυχικό, ενώ στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με Απόλλωνα Αθηνών, Ιωνικό ΝΦ, Ίλιον και Παπάγου.

Ο Κώστας Μπασδέκης δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Εθνικό: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εθνικού για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ για έναν σύλλογο με μακρόχρονη ιστορία στον αθλητισμό. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πανηγυρίζουμε νίκες μαζί με τους φιλάθλους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…