Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Επενδύει στο μέλλον με Κατσοχειράκη [pic]

Εθνικός: Επενδύει στο μέλλον με Κατσοχειράκη [pic]

205663014 1113867659137851 9001431406350203565 n.30e901b82f9aadb13c9513c2c65589b9

Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εθνικός Πειραιώς. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 19χρονο γκαρντ Φραγκίσκο Κατσοχειράκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά γνωστοποίησε την ανανέωση των συμβολαίων των επίσης νεαρών Μάριου Βακόνδιου, του Γιώργου Σαούλη και του Μιχάλη Ραπτόπουλου.

Στόχος όλων των παραπάνω κινήσεων δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του νεανικού στοιχείου στην ομάδα, με τον Εθνικό να θέλει να δημιουργήσει έναν κορμό νέων παικτών, έχοντας παράλληλα την στήριξη έμπειρων, όπως ο 30χρονος αρχισκόρερ, Λεωνίδας Βαϊδάκης αλλά και ο Κώστας Μπασδέκης.

Αναλυτικά:

Ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Φραγκίσκου Κατσοχειράκη, που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα ενισχύσει τον νεανικό κορμό της ομάδας μας, καθώς και φέτος ο Εθνικός θα επενδύσει και θα στηρίξει νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές.
Ο Φραγκίσκος Κατσοχειράκης δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Ευχαριστώ τους προπονητές και τη Διοίκηση, με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα σωματείο με το όνομα και την ιστορία του Εθνικού. Είμαι συνειδητοποιημένος για τις απαιτήσεις σ΄αυτό το επίπεδο και αποφασισμένος να δώσω το καλύτερο που μπορώ από τη μεριά μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε φέτος μια πλήρη και χωρίς διακοπή αγωνιστική χρονιά».
Παράλληλα, ανακοινώνουμε την παραμονή του Μάριου Βακόνδιου, του Γιώργου Σαούλη και του Μιχάλη Ραπτόπουλου. Οι τρεις νεαροί παίκτες ήταν στην ανδρική ομάδα και την περσινή σεζόν και θα ενισχύσουν και φέτος τον Εθνικό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ παράλληλα θα αγωνίζονται και στην εφηβική ομάδα του συλλόγου. Σκοπός της ομάδας μας, εκτός από το να πρωταγωνιστεί στις Εθνικές Κατηγορίες, είναι να βγάζει και παίκτες από τα σπλάχνα της και να τους δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …