Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Μπάσκετ: Πέταξε για Καναδά

Εθνική Μπάσκετ: Πέταξε για Καναδά

Antetokoumpo Kostas Ethniki 820x490 1

Το ρολόι ήταν λίγο πριν τις 06:00. Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ αναχωρούσε για την Βικτώρια του Καναδά με σκοπό να πάρει το πολυτιμότερο εισιτήριο μέχρι τώρα. Αυτό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, που έχει να πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2008 στο Πεκίνο, θα ταξιδέψει αεροπορικώς μέσω Άμστερνταμ στο Βανκούβερ κι από κει με καράβι για τον τελικό της προορισμό.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (02:05) τη διοργανώτρια ομάδα του Καναδά, ενώ δύο μέρες αργότερα θα παίξει κόντρα στην Κίνα, ενώ αν τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με μία εκ των Τσεχίας, Τουρκία και Ουρουγουάης και στον τελικό θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ρόστερ της Εθνικής μας, που αναχώρησε, είναι το εξής: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς.

Να θυμίσουμε πως τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και οι Γιώργος Πρίντεζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω του γεγονότος ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Στους Καβαλίερς με συμβόλαιο 10 ημερών ο Μάρκους Μόρις

Στους Καβαλίερς  ο Μόρις. Το Κλίβελαντ έχει τρεις βασικούς στα… πιτς, λόγω τραυματισμών κα…