Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Εστίαση: Αυτές οι αλλαγές ανακοινώνονται σε μπαρ καφέ και εστιατόρια

Εστίαση: Αυτές οι αλλαγές ανακοινώνονται σε μπαρ καφέ και εστιατόρια

Εκτός παρκέ

Η κυκλοφορία το βράδυ θα παραταθεί κατά μία ώρα, δηλαδή η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 01:30 ενώ η μουσική στην εστίαση θα ξεκινήσει από αυτό το σαββατοκύριακο.

Αύριο Τετάρτη 9 Ιουνίου συνεδριάζουν ξανά οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι, οι οποίοι Με δεδομένη την πορεία του εμβολιασμού αλλά και την αισθητή βελτίωση των δεικτών της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να δώσουν το «πράσινο φως» σε μία σειρά θεμάτων όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας και η μουσική στην εστίαση.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες αρχής γενομένης από την απαγόρευση κυκλοφορίας οι επιστήμονες αναμένεται να εισηγηθούν την επέκταση του ωραρίου κατά μία ώρα. Έτσι η απαγόρευση κυκλοφορίας, κατά το βασικό σενάριο, από τις 12:30 που ξεκινά σήμερα, θα ξεκινά άμεσα, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από τις 01:30 την νύχτα.

Η παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας αναμένεται να φέρει μια ακόμη αλλαγή και να επιτρέψει στα καταστήματα της εστίασης να διευρύνουν το ωράριο τους.

Τέλος απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση

Για την εστίαση τώρα, όπως όλα δείχνουν, τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην απαγόρευση της μουσικής και έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πιθανόν η μουσική να επιτραπεί ακόμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τις αλλαγές τις είχε προαναγγείλει άλλωστε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη:
«Εφόσον όλα πάνε καλά, θα μπορούσαν ίσως την άλλη εβδομάδα να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις, όπως για το ωράριο κυκλοφορίας. Και βεβαίως -επειδή ο οδικός χάρτης που δώσαμε φτάνει μέχρι τα μέσα Ιουνίου- να περιγραφεί και η υπόλοιπη πορεία ως προς δραστηριότητες που δεν έχουν επανεκκινήσει ή έχουν επανεκκινήσει με πολλούς περιορισμούς, ώστε να υπάρχει μια ορατότητα για όλους τους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα δεξιώσεις γάμων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Κλήρωση Τζόκερ (2528): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 6.800.000 ευρώ. Απόψε, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, στην…