Κεντρική Γυναίκες Ερυθρόλευκη η Καλτσίδου

Ερυθρόλευκη η Καλτσίδου

kaltsidou1

Η Στέλλα Καλτσίδου θα είναι η άμεση βοηθός του Μάρτινς Ζίμπαρτς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού.

Την επιστροφή της Στέλλας Καλτσίδου στον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν σήμερα οι “ερυθρόλευκοι”. Η πρώην αθλήτρια θα αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή στο πλευρό του Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στέλλα Καλτσίδου, η οποία επιστρέφει στο σύλλογό μας και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών. Η Στέλλα Καλτσίδου αναλαμβάνει την θέση του β’ προπονητή και θα αποτελεί την άμεση συνεργάτιδα του νέου τεχνικού, Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Η δήλωση της Στέλλας Καλτσίδου στο olympiacossfp.gr :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια, ως προπονήτρια πλέον. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου στο νέο μου αυτόν ρόλο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολύ αξιόλογη πορεία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη.  Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι η κατάσταση με την πανδημία να βελτιωθεί και να μπορέσει ο κόσμος τη νέα χρόνια να έρχεται στο γήπεδο καθώς η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πάντα αυτή που δίνει το έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία για όλους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…