Κεντρική Basket League ΑΕΚ Επίσημο: Τέλος ο Αγγέλου από την ΑΕΚ

Επίσημο: Τέλος ο Αγγέλου από την ΑΕΚ

vaggelis aggelou aek

ΑΕΚ και Βαγγέλης Αγγέλου δεν θα συνεχίσουν και του χρόνου μαζί. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε στην μέση της σεζόν τον Ηλία Παπαθεοδώρου και η αλήθεια είναι ότι παρουσίασε σχετικά καλό πρόσωπο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, με τον Στέφανο Δέδα να είναι το φαβορί για να πάρει τα ηνία των Κιτρινόμαυρων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η εκτίμηση στο πρόσωπο, στην εργατικότητα και την επιστημοσύνη του Βαγγέλη Αγγέλου είναι αδιαμφισβήτητη και διαρκής.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε σε μία επώδυνη περίοδο την Ομάδα μας, σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, αλλά ενστερνίστηκε τα «θέλω» και τις αξιώσεις του ενδόξου Σωματείου μας, με ευσυνειδησία και μεθοδικότητα. Πρόλαβε και μπόλιασε ξανά τον Οργανισμό με γνώση και αποθέματα καρδιάς, στοιχεία άλλωστε, που συνθέτουν διαχρονικά το ψηφιδωτό του ιδιόμορφου DNA μας και επικαθορίζουν το πεπρωμένο μας.

Η υγιής καθημερινότητα, που ζήσαμε όλοι εμείς στο βραχύβιο πέρασμά του, αλλά και η κατάθεση ψυχής στο παρκέ, που είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος, ήτοι στις αναμετρήσεις των play offs με ΠΑΟ, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, έστω κι αν το αγωνιστικό αποτέλεσμα δεν συμβάδισε τελικά με την αγωνιστικότητα των προπονητών και των παικτών μας, οι οποίοι διεκδίκησαν υπό δυσμενείς συνθήκες (απουσίες, ατυχίες, διαιτησία, κλπ) τα δίκαια.

Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Αγγέλου ολοκληρώνεται…

H οικογένεια της AEK BC αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα προσέφερε στη «Βασίλισσα».

Του εύχεται κάθε επιτυχία, στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως εύχεται και στους συνεργάτες του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…