Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ EOK: Βγάζει – χωρίς να μπορεί – προκήρυξη για τα πρωταθλήματα 2021-22

EOK: Βγάζει – χωρίς να μπορεί – προκήρυξη για τα πρωταθλήματα 2021-22

Η ανομία στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ δεν έχει όριο. Η διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, αγνοεί ακόμα μια φορά κάθε νόμο και προχωράει σε νέα προκήρυξη για τα πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν, την ώρα που κανονικά δεν μπορεί να κάνει ούτε τροποποιήσεις, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον αέρα του OVER FM 104.9.

Μάλιστα, στην νέα προκήρυξη προχωράει και σε πολύ σημαντική αλλαγή, η οποία αφορά το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Συγκεκριμένα, αυξάνει τον αριθμό των ξένων παικτριών που έχουν δυνατότητα να έχουν στο ρόστερ τους οι ομάδες από τρεις που είναι τώρα σε τέσσερις για την σεζόν 2021-22.

Έτσι, από ότι φαίνεται στην ΕΟΚ η Προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου μπορεί να βγάλει ακόμα και Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2021-22, ενώ κάτι τέτοιο είναι εντελώς εκτός των αρμοδιοτήτων της. Εκεί που δεν μπορούσε ούτε τροποποίηση να κάνει στις ήδη υπάρχουσες προκηρύξεις του 2020-21 σύμφωνα με την τροπολογία της 22/4/21 τώρα μπορεί και βγάζει και για το 2021-22.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη αποκάλυψη παράνομης πράξης από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, καθώς νωρίτερα σήμερα (16/6) αποκαλύψαμε το γεγονός ότι βάση του Αθλητικού νόμου η ΚΕΔ θα έπρεπε να έχει διαλυθεί, και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα της Α2 είναι ουσιαστικά στον αέρα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ηρακλής: Απέκτησε τον Κουζέλογλου

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης μεν, αλλάζει ομάδα, δε, καθώς ανακο…