Κεντρική Διεθνή Εκτός εθνικής Αυστραλίας για λόγους ψυχικής υγείας ο Μπρόκχοφ

Εκτός εθνικής Αυστραλίας για λόγους ψυχικής υγείας ο Μπρόκχοφ

Ryan Broekhoff

Χωρίς τον Ράιαν Μπρόκχοφ θα παραταχθεί στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Τόκιο η Αυστραλία, καθώς ο πρώην παίκτης των Ντάλας Μάβερικς αποκάλυψε πως η ψυχική υγεία του είναι ταραγμένη. Σε μία εκ βαθεών εξομολόγηση, ο 31χρονος φόργουορντ δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Είναι σημαντικό για εμένα να σηκώσω το χέρι και να παραδεχθώ ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια».

Ο Μπρόκχοφ ενημέρωσε την Ομοσπονδία μπάσκετ των “Boomers” πως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, μια επώδυνη απόφαση, όπως εξήγησε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο Ράιαν Μπρόκχοφ τόνισε: «Η ψυχική υγεία μου είναι κάτι με το οποίο παλεύω εδώ και πολύ καιρό και νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμένα να σηκώσω το χέρι και να παραδεχθώ ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια. Για να παίξω σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βρίσκομαι στο 100% και δεν μπορώ να πω ότι έχω την δυνατότητα να το υποστηρίξω αυτό. Όλοι όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη απόφαση ήταν για εμένα να μην εκπροσωπήσω την χώρα μου λαμβάνοντας την υψηλότερη τιμή που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να φέρει το χρυσό μετάλλιο και θα την υποστηρίζω».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπρόκχοφ επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη φανέλα των Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φοίνιξ, μετά από δύο σεζόν στο ΝΒΑ και στους Ντάλας Μάβερικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…