Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χοψονιδου: «Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω» [pic]

Χοψονιδου: «Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω» [pic]

xopsonidou spanoulis e1647628440335 jpg

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του και ανάμεσα στις εκατοντάδες αναρτήσεις δεν θα μπορούσε να λείπει και της συζύγου του, Ολυμπίας Χοψονίδου. Το έτερον ήμισυ του Σπανούλη, με μια συγκινητική δημοσίευση τον ευχαρίστησε για όσες στιγμές χαράς έχει χαρίσει σε εκείνη και τα παιδιά τους, ενώ τόνισε ότι οι λέξεις που θέλει να γράψει είναι όσες όλα τα αστέρια του ουρανού.

Αναλυτικά:

«Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω. Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σου. Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι για αυτό ο Θεός ανταπέδωσε να φτάσεις εκεί που είσαι.. Ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο.

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνια, οι αναμνήσεις, οι δυσκολίες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμιά ομοιοκαταληξία… Από εμένα τον Θανάση ,τον Βασίλη,τον Δημήτρη,την Αιμιλία,την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και για αυτές που θα έρθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σε αγαπάμε πολύ»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…