Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Απορρίφθηκαν και τα 7 αιτήματα για τις εκλογές της ΕΟΚ

Απορρίφθηκαν και τα 7 αιτήματα για τις εκλογές της ΕΟΚ

vasilakopoulos eok basket

Ο πρωτοδίκης απέρριψε όλα τα αιτήματα που έγιναν για την παραμονή ή όχι της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Μένει ως έχει η διοίκηση μέχρι την Δευτέρα.

Τελικά δεν τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό μπάσκετ. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον Over FM 104,9, απορρίφθηκαν και τα 7 αιτήματα που είχαν γίνει για τις αρχαιρεσίες της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Κατά συνέπεια η διοίκηση Βασιλακόπουλου, μένει ως έχει τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Το πρωτοδικείο με την συγκεκριμένη απόφαση αντί να διαλευκάνει το τοπίο όσον αφορά το θέμα των εκλογών στην ΕΟΚ, το έκανε ακόμα πιο θολό. Ουσιαστικά ο δικαστής έκρινε ότι η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιτότητα της προσωρινής διοίκησης και έτσι δεν θεώρησε πως πρέπει να αλλάξει η σύνθεσή της.

Πλέον οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας πηγαίνουν για το δεύτερο μισό του Ιουλίου (αν και δεν αποκλείεται να πάνε ακόμη και Σεπτέμβριο), αλλά είναι ακόμη ασαφές αν θα διεξαχθούν δια ζώσης, κάτι που απαγορεύτηκε με την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση, ή διαδικτυακά όπως είχε συμβεί στις εκλογές των υπολοίπων ομοσπονδιών.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο την προσεχή Δευτέρα να υπάρξουν και νέες προσφυγές τόσο από την πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα όσο και αυτή του Βαγγέλη Λιόλιου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…