Κεντρική Elite League Απόλλωνας Πάτρας – Ολυμπιακός: Η ΕΟΚ ζήτησε από την πολιτεία να δοθεί άδεια να μπει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο

Απόλλωνας Πάτρας – Ολυμπιακός: Η ΕΟΚ ζήτησε από την πολιτεία να δοθεί άδεια να μπει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο

apollon patras

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τελικού ανόδου της Α2 στην Πάτρα, η ΕΟΚ έκανε αίτημα στην πολιτεία για περισσότερο κόσμο στο γήπεδο!

Ο Απόλλωνας Πάτρας και η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού θα παλέψουν σήμερα (23/6,17:00) με έπαθλο την απευθείας άνοδο στην Stoiximan Basket League.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, με τους Πειραιώτες να θέλουν νίκη ή ήττα μέχρι τρεις πόντους.

Το παιχνίδι έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να καταθέσει λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ αίτημα στην Πολιτεία, ζητώντας να δοθεί άδεια, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν επιτράπηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η παρουσία πολλών θεατών στα γήπεδα. Συγκεκριμένα, επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων για λόγους ασφαλείας.

Ίσως σήμερα (23/6, 17:00), αλλάξει και το πρωτόκολλο….

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…