Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αποκάλυψη: Μετά το προολυμπιακό συζητά ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη για την ανανέωση

Αποκάλυψη: Μετά το προολυμπιακό συζητά ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη για την ανανέωση

SPANOULIS BARTZOKAS

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον overfm, η πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν θέλει ο αρχηγός της ομάδας να αποσπαστεί από τις υποχρεώσεις του με την «γαλανόλευκη» και έτσι αποφασίστηκε οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του να ξεκινήσουν μετά το τουρνουά.

Στην αποκάλυψη ότι οτι ο Ολυμπιακός θα συζητήσει με την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη για την ανανέωση του συμβολαίου του μετά το τέλος του προολυμπιακού τουρνουά, προέβει ο Γιώργος Κογκαλίδης στον Over FM 104,9.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν θέλει να αποπροσανατολίσει τον αρχηγό της ομάδας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, μιας και είναι αρκετά σημαντικές καθώς διακυβεύεται μια πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά λοιπόν το τέλος των υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης» θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, για την παραμονή του ή όχι στους Πειραιώτες.

Όπως είναι λογικό και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, όμως πρέπει να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις μεταξύ των αδελφών Αγγελόπουλων και του Βασίλη Σπανούλη.

Μένει να φανεί αν σε λίγες εβδομάδες, ο Ολυμπιακός θα τα βρει για ακόμα μία φορά με τον πολύπειρο γκαρντ και θα συνεχίζουν και πάλι μαζί για ακόμα έναν χρόνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στους Καβαλίερς με συμβόλαιο 10 ημερών ο Μάρκους Μόρις

Στους Καβαλίερς  ο Μόρις. Το Κλίβελαντ έχει τρεις βασικούς στα… πιτς, λόγω τραυματισμών κα…