Κεντρική Γ' Εθνική Αλμυρός: Ανανέωσε ο Πολίτης [pic]

Αλμυρός: Ανανέωσε ο Πολίτης [pic]

politis michalis almyros parousiasi jpg

O Αλμυρός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις ανανεώσεις για την νέα σεζόν, και μια εξ’ αυτόν που ολοκληρώθηκε σήμερα είναι αυτή του Μιχάλη Πολίτη. Ο έμπειρος Βολιώτης γκαρντ θα αγωνίζεται και του χρόνου στην ομάδα της πόλης του και θα βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ
Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με τον αθλητή ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ.
Ο πολύπειρος στις Εθνικές κατηγορίες 33χρονος Βολιώτης Guard θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.
Η άψογη συνεργασία τόσο με τον Προπονητή όσο και με την Δ.Ε ,η εμπειρία του στα εθνικά πρωταθλήματα,η τιμιότητα του χαρακτήρα του αλλά και η αδιαμφισβήτητη παιχτική του αξία είναι αυτά που συνέβαλαν ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να είναι για ακόμη μια χρονιά μαζί στο πρωτάθλημα της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ.
Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Μιχάλη υγεία,δύναμη και πολλές επιτυχίες την φανέλα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ.
#ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ#
..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…