Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγέλου: «Οι διαιτητές δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπήρχαν πολλές “γκρι” αποφάσεις»

Αγγέλου: «Οι διαιτητές δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπήρχαν πολλές “γκρι” αποφάσεις»

Η ΑΕΚ έχασε από τον Προμηθέα με το παιχνίδι να έχει σημαντικές αποκαλύψεις μετά το τέλος του, και ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε σε μια από αυτές. Ο λόγος για την απόσυρση του Ματ Λοτζέσκι από την ενεργό δράση με τον τεχνικό της Ένωσης να του εύχεται ότι καλύτερο στην ζωή του. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε με κριτική στάση προς την διαιτησία, λέγοντας ότι σήμερα πήρε πολλές «γκρι» αποφάσεις, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε δόλος.

Αναλυτικά:

«Για εμάς στην ΑΕΚ είναι μία πολύ σημαντική ημέρα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μίας μεγάλης μπασκετικής προσωπικότητας, του Ματ Λοτζέσκι και για εμάς είναι ιδιαίτερη στιγμή. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος που μέσα από το μπάσκετ έκανε οικογένεια, αγωνίστηκε μέσα από πολλές δυσκολίες. Ένας εξαιρειτκός χαρακτήρας και παίκτης που θα μπορούσε εύκολα να παίξει στο ΝΒΑ, η ικανότητα του στο σουτ είναι εξαιρετική και τον ευχαριστούμε για όλη την προσπάθεια που έκανε στην ομάδα μας.

Όσο αναφορά το παιχνίδι, συγχαρητήρια στον Προμηθέα, είναι μία δύσκολη σειρά για τις ομάδες. Περισσότερο κουρασμένα είναι τα σταφ των ομάδων που αγωνίζονται για να κρατήσουν τις ομάδες υγιείς και τους παίκτες με κίνητρο. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που δείξαμε ανταγωνιστικοί, αλλά στεναχωρημένοι γιατί στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαμε αποτελεσματικότητα ενώ είχαμε καθαρές αποφάσεις.

Εύχομαι αυτή η σειρά να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική αν και οι διαιτητές σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν το λέω με κανένα σκοπό αυτό, αυτοί φαίνεται ότι έχουν το περισσότερο στρες και τους εμποδίζει να συγκεντρωθούν και να δουν τις φάσεις έτσι όπως πρέπει και όπως απαιτεί το μπάσκετ. Οι αποφάσεις στο μπάσκετ είναι ή άσπρο ή μαύρο, σήμερα υπήρχαν πολλές γκρι αποφάσεις, όχι εσκεμμένα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Νέο χτύπημα Λάνγκφορντ για ΑΕΚ στο twitter

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο twitter σχετικά με τα όσα συμβαίνου…