Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αγγελόπουλοι για Σπανούλη: «Για πάντα ο Βασίλης με το 7, ευχαριστούμε»

Αγγελόπουλοι για Σπανούλη: «Για πάντα ο Βασίλης με το 7, ευχαριστούμε»

Βασίλης

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε λίγους μήνες πριν κλείσει τα 39 να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του. Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με δήλωση τους αναφέρθηκαν στην κοινή πορεία τους τα τελευταία 11 χρόνια, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και τόνισαν ότι θα είναι για πάντα ο Βασίλης με το 7.

Αναλυτικά:

«Είναι μια στιγμή από αυτές που αρνείσαι να δεχτείς ότι θα έρθουν. Που δεν θέλεις να τις ζήσεις και παρότι βρίσκονται μπροστά σου επιλέγεις να μην τις κοιτάς, ελπίζοντας οτι ο χρόνος θα φρενάρει. Ο Βασίλης, άλλωστε, μας έκανε να πιστέψουμε ότι γίνεται…

Για 11 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας τίμησε όσο κανείς τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εμάς προσωπικά με τη φιλία του.

Για 11 χρόνια πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Κλάψαμε, γελάσαμε, ξεσπάσαμε. Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε ανεπανάληπτα κατορθώματα.

Με μπροστάρη τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός μας έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του. Κέρδισε τον θαυμασμό της Ευρώπης κι έγινε συνώνυμο της υπέρβασης.

Για 11 ολόκληρα χρόνια ο ηγέτης μας. Για πάντα ο Βασίλης με το 7…

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό.

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα χάρισες στο μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στον Ολυμπιακό ο Ομογενής Τζορτζ Πάπας

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία μεταγραφική έκπληξη ανακoiνώντας την απόκτηση του Έλληνα ομο…