Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Πάει για χτίσιμο από το μηδέν, επαναδιαπραγμάτευση με όλους

ΑΕΚ: Πάει για χτίσιμο από το μηδέν, επαναδιαπραγμάτευση με όλους

3193535 193220 0 jpg

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποτελεί παρελθόν, ο Στέφανος Δέδας είναι προ των πυλών και η ΑΕΚ σκοπεύει να κάνει ολικό rebuilding ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, η Ένωση θέλει πρωταρχικά να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της, τα οποία της έχουν δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα.

Προβλήματα με την αδειοδότηση και προβλήματα με τις μεταγραφές καθώς θα πρέπει να «σβήσει» σχεδόν μια ντουζίνα ban για να αποκτήσει νέους παίκτες. Έτσι, η αρχή της επόμενης μέρας για τον Μάκη Αγγελόπουλο έχει να κάνει με το να μην επαναληφθούν τα – οικονομικού περιεχομένου – λάθη του παρελθόντος.

Ως εκ τούτου, οι Κιτρινόμαυροι είναι διατεθειμένοι να μην ενεργοποιήσουν αυτόματα τις οψιόν που υπάρχουν στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν τέτοιες για την νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, το πλάνο που υπάρχει είναι να γίνει επαναδιαπραγμάτευση με όλους τους παραπάνω, με προφανή στόχο να μειωθούν οι απολαβές τους όσο γίνεται περισσότερο.

Οι παίκτες στους οποίους αναφερόμαστε είναι οι Δημήτρης Μωραίτης, Κιθ Λάνγκφορντ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Γκίκας και Κίνγκσλεί Μόουζες. Στόχος βέβαια δεν είναι να έρθει ο Δέδας και να βρει μια ομάδα χωρίς παίκτες, αλλά να υπάρχει ένας κορμός με κάποιους – αν όχι όλους – από τους παραπάνω, αλλά με μειωμένα συμβόλαια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…