Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Ήμασταν λίγο… κενοί»

Σερέλης: «Ήμασταν λίγο… κενοί»

Σερέλης

Το Λαύριο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος, με τον Χρήστο Σερέλη να εξηγεί τι δεν πήγε καλά. Ο τεχνικός του Λαυρίου,, λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για το τι έφταιξε και δεν κατάφερε η ομάδα του να φανεί ανταγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Είναι φυσιολογικό… Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό έναν τελικό και είναι πολύ σοβαρός και δυνατός. Είναι η πρώτη φορά για μια πολύ άπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Ο τρίτος λόγος είναι ότι σπαταλήσαμε τεράστια ενέργεια με τον Προμηθέα. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά. Ήμασταν λιγάκι κενοί σήμερα. Το περιμέναμε, έχουμε στοχεύσει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι εκεί».

Για τη μέτρια εικόνα παικτών όπως ο Μουράτος, ο Ντιαλό και ο Κάρτερ, σχολίασε: «Τράβηξαν στην ουσία το κουπί στα ημιτελικά. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει σα μια ομάδα που παίζει στον τελικό. Αυτό μόνο χαρά φέρνει στην ομάδα μας, το γεγονός δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει με τόσο μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …