Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τζέραμι Γκραντ: «Ο Τζέριαν ανήκει στο ΝΒΑ»

Τζέραμι Γκραντ: «Ο Τζέριαν ανήκει στο ΝΒΑ»

jeramy grant

Η παρουσία των Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ στον Προμηθέα έκανε τον αδερφό τους, Τζέραμι, να έρθει στην χώρα μας και να δει από κοντά τον δεύτερο ημιτελικό με το Λαύριο. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο παίκτης των Πίστονς, τόνισε ότι είναι μια συναρπαστική σεζόν για τα αδέρφια του και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Τζέριαν ανήκει στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

«Είναι όμορφα εδώ μια πολύ ωραία πόλη. Ο Προμηθέας έχει πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό. Τα αδέλφια μου παίζουν πολύ καλά. Έχω δει όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Είναι μια συναρπαστική σεζόν για αυτούς. Ο Τζέριαν 100% ανήκει στο ΝΒΑ και νομίζω ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σύντομα στο ΝΒΑ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ. Ξέρω τον Ζακ Όγκαστ και αρκετούς ακόμα».

Για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη που διεκδικεί με τον Ραντλ και τον Πόρτερ Τζούνιορ: «Θα δούμε ποιος θα κερδίσει αυτό το βραβείο. Δεν κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια, αλλά ελπίζω την επόμενη σεζόν να τα πάμε καλύτερα».

Για τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο ΝΒΑ: «Πιθανόν να είναι οι Μπρούκλιν Νετς. Έχουν πολύ ταλέντο στην ομάδα τους και στα πλέι οφ, αυτό είναι που μετράει περισσότερο, το ταλέντο που έχεις».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ένας από τους κορυφαίους του ΝΒΑ. Κάνει ακόμα μία εξαιρετική σεζόν, έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του MVP και συνεχίζει να βελτιώνεται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…