Κεντρική Basket League Άρης Θετική εξέλιξη για το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής

Θετική εξέλιξη για το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής

aris sima basket

Μετά από αίτημα της KAE Άρης αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των Σπύρου Μούρτου, Θόδωρου Ζάρα, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη και Δημήτρη Πρίφτη, που επρόκειτο να συζητηθούν σήμερα (25/05), ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναφορικά με την αίτηση των Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκου Αργυρόπουλου, Νίκου Μπάρλου και Φάνη Κουμπούρα, περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε αναβολή έως ότου τελεσιδικήσει η αγωγή ακύρωσης της διαταχθείσας κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, η οποία εκκρεμεί στο Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετική και πλέον κύριο μέλημα των «κίτρινων» είναι να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ΚΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης και της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος.

Nα σημειωθεί πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι η υπόθεση πήρε αναβολή αορίστως.

Η ανακοίνωση:

“Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα και του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ελληνικές ευρωπαϊκές μάχες σε Eurocup και BCL

Άρης, ΠΑΟΚ και Προμηθέας αγωνίζονται σήμερα. Στην Ιταλία βρίσκεται ο Άρης, εκεί όπου απόψε…