Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά τον Αυγενάκη επιστρατεύτηκε ο Χαρδαλιάς για να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά τον Αυγενάκη επιστρατεύτηκε ο Χαρδαλιάς για να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ»

augenakis xardalias

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το  Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις με τις εκλογές της ΕΟΚ, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη αντιδημοκρατική ολίσθηση» από πλευράς της Κυβέρνησης. Η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να ελέγξει τις εκλογικές διαδικασίες και για αυτό τον λόγο επιστρατεύτηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς για να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

«Εμφανής ο πανικός της κυβέρνησης μετά την πλήρη αποτυχία της να χειραγωγήσει τις Ομοσπονδίες.

Μετά τη χθεσινή αποτυχημένη απόπειρα του κ. Αυγενάκη – με απαράδεκτη παρέμβαση στη δικαιοσύνη – να ελέγξει τις εκλογικές διαδικασίες στην ΕΟΚ, “ επιστρατεύτηκε” σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος ανέλαβε να ακυρώσει τις εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τις 30 Μαΐου.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί επικίνδυνη αντιδημοκρατική ολίσθηση αμφισβήτησης των αποφάσεων της δικαιοσύνης, ευθεία βολή στο δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και ποινικοποιεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Η κυβέρνηση φέρει την απόλυτη ευθύνη για την ανώμαλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο μπάσκετ. Την καλούμε να σταματήσει κάθε προσπάθεια ελέγχου, χειραγώγησης και εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους στον αθλητισμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…