Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που η φωτιά στα Γεράνεια Όρη εγκλώβισε πυροσβέστες [vid]

Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που η φωτιά στα Γεράνεια Όρη εγκλώβισε πυροσβέστες [vid]

Screenshot 2 5

Συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά στα Γεράνεια Όρη, την ώρα η φωτιά περικύκλωσε πυροσβέστες και πολίτες. Στο σημείο εκείνο εγκλωβίστηκαν τουλάχιστον τρία οχήματα με πυροσβέστες και εθελοντές, αλλά και δέκα πολίτες. «Ξαφνικά σε δευτερόλεπτα όλα γύρω κλείνουν οι καπνοί σε κάνουν να νιώθεις να πνίγεσαι»

Το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιοποίησε ένας εθελοντής πυροσβέστης:

«Η πυρκαγιά έχει περικύκλωση τους πυροσβέστες και 10 πολίτες. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε αυτή την περίπτωση από ότι φαίνεται στο βίντεο, από τον σωστό συντονισμό της Πυροσβεστικής.

Αναφέρει ο εθελοντής πυροσβέστης Αντώνης Λιανος, ξαφνικά σε δευτερόλεπτα όλα γύρω κλείνουν οι καπνοί σε κάνουν να νιώθεις να πνίγεσαι. Στο σημείο βρίσκονται οχήματα με πολίτες και επικρατεί ένας πανικός.

Οι ενέργειες μας με τα πληρώματα των οχημάτων στις δραματικές εκείνες στιγμές να σώσουμε τους πολίτες που στην κυριολεξία κάποιους τους κυνηγάμε να μην φύγουν από το σημείο. Με περίσσια ψυχραιμία ο Αττίκαρχής δίνει πληροφορίες στο Συντονιστικό και αναφέρει ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη.

Το αποτέλεσμα για όλους μας ήταν ευτυχές. Η αλήθεια είναι ότι λίγο έλλειψε να συμβεί το κακό. Το βίντεο είναι καθαρά ένα μικρό απόσπασμα από την κατάσταση που βιωσαμε και αποθανάτισε συνάδελφος οδηγός μέσα από όχημα.

Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που ανησύχησαν για την κατάσταση μας και με έχουν πνίξει στα τηλέφωνα καθώς και όλους εκείνους που δώσαμε ολοήμερη μάχη για να σώσουμε τους συνανθρώπους μας και τις περιουσίες τους υπερβάλλοντας εαυτό και δυνάμεις.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…