Κεντρική Γυναίκες Σταμολάμπρου: “Νιώθουμε παραμελημένες, δεν πίστευαν στα μάτια τους τα κορίτσια”

Σταμολάμπρου: “Νιώθουμε παραμελημένες, δεν πίστευαν στα μάτια τους τα κορίτσια”

Σταμολάμπρου

Η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου μίλησε στην εκπομπή Cover Page του OVER FM 104.9 με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή με αφορμή τους τελικούς της Α1 Γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στον πρώτο τελικό: “Μας συσπείρωσαν πολύ σαν ομάδα όσα έγιναν και δώσαμε το εκατό τοις εκατό μας για να κερδίσουμε. Όλες οι διάφορες ήταν μικρές στα προηγούμενα παιχνίδια και η ψαλίδα σίγουρα έχει κλείσει αφού ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη διαφορά την έκανε σίγουρα η άμυνα και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό σε χαμηλό σκορ. Αν είχαμε ελέγξει και τα ριμπάουντ θα είχαμε καλύτερη διαφορά. Προς το τέλος του παιχνιδιού προσγειώθηκα άσχημα άλλα ευτυχώς ήταν απλά ένα στραβοπάτημα”.

Για τον δεύτερο τελικό του Σαββάτου: “Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα θέλει να αντιδράσει άλλα εμείς έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Η ομάδα μας είναι μαθημένη στο να προσαρμόζεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οπότε νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι έχουμε ένα πλεονέκτημα. Περιμένω μια μάχη όπως αρμόζει σε ένα Ολυμπιακός Παναθηναϊκός”.

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία το μπάσκετ γυναικών: “Αν παίζαμε στη μεγάλη σάλα του ΣΕΦ ή στο ΟΑΚΑ αυτό που έγινε στον πρώτο τελικό δε θα είχε συμβεί. Η ΕΡΤ μετά από όλον αυτόν τον ντόρο αποφάσισε να το δείξει στο διαδικτυακό της κανάλι. Σίγουρα νιώθουμε παραμελημένες. Δεν παίρνουμε την προβολή που θα έπρεπε και έτσι δεν έρχονται καινούργια κορίτσια στο μπάσκετ. Ελπίζω μετά από αυτό θα γίνει πιο γνωστό το άθλημα”.

Για τις αντιδράσεις των ξένων παικτριών απέναντι στα γεγονότα του πρώτου τελικού: “Αρχικά με τα τελευταία γεγονότα τα κορίτσια δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δε θέλω να κρίνω αν το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν υπάρχει instant replay. Τους φαίνεται παρά πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό. Ωστόσο στη δικιά μου ομάδα τα κορίτσια έχουν εγκλιματιστεί στην ελληνική πραγματικότητα και δίνουν το εκατό τοις εκατό τους για να πάρουν το πρωτάθλημα”.

Για την εθνική ομάδα: “Η προετοιμασία ξεκίνησε άλλα εμείς απουσιάζουμε. Είμαστε σε έναν όμιλο που μπορεί να έχει εκπλήξεις. Είμαστε μια ομάδα που παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από τις τέσσερις του γκρουπ περνάνε οι τρεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει σίγουρα η πρεμιέρα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο κόουτς Μπαρτζώκας άνοιξε τα χαρτιά του

Έτσι θα παίξει το… ελληνικό πόκερ ο Μπαρτζώκας. Το ματς με τον Προμηθέα ήταν εξίσου αδιάφο…