Κεντρική Γυναίκες Σταμάτη: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο»

Σταμάτη: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο»

Εβίνα Σταμάτη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 66-56 και μαζί πήρε και το πλεονέκτημα της έδρας για τους τελικούς της Α1 Γυναικών, με την Εβίνα Σταμάτη να εστιάζει στην καλή άμυνα της ομάδας της. Παράλληλα, η αθλήτρια του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθηση της ότι οι Ερυθρόλευκες θα πάρουν το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα κλειστό ματς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν αρκετά άστοχες στην επίθεση, αμυντικά ήμασταν σχετικά καλές. Νομίζω ότι οι 56 πόντοι που τους κρατήσαμε ένας πολύ καλός αριθμός. Ήμασταν αρκετά νευρικές στην επίθεση ειδικά στα σουτ μας. Ξέραμε ότι άμα βάλουμε ένα-δύο θα φύγουμε στο σκορ. Θα ανοίξει το παιχνίδι όπως και έγινε. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πολύ. Έχουμε άλλα δύο. Και θέλουμε να πιστεύουμε και το ελπίζουμε και το θέλουμε ότι θα το πάρουμε μέσα στη Λεωφόρο» είπε η έμπειρη γκαρντ.

Από την πλευρά της η Διονυσία Αλεξανδρή είπε: «Αρχικά θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ιθύνοντες που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Γιατί όλη τη χρονιά δεν ξέραμε αν θα παίξουμε ή όχι. Κάτι που μας είχε στοιχήσει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έγινε, που ήμαστε με τα κορίτσια υγιής. Και μπορούμε και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε όλη μας τη ζωή. Από εκεί και πέρα σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παίζεις για τη φανέλα. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά σήμερα, ήμασταν συγκεντρωμένες στο πλάνο. Δείξαμε πώρωση κάτι που δεν είχαμε δείξει στο πρώτο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Θεωρώ το επόμενο θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να ήμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να βάλουμε και κάποια σουτ εύκολα που χάσαμε. Και να έρθουμε στη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…