Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σοκ σε δημοτικό στην Αττική: Χειροπέδες σε δάσκαλο για σεξουαλική παρενόχληση [vid]

Σοκ σε δημοτικό στην Αττική: Χειροπέδες σε δάσκαλο για σεξουαλική παρενόχληση [vid]

μαθητές

Σοκ σε δημοτικό της Νοτιοανατολικής Αττικής, εκεί όπου δάσκαλος φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες του σχολείου, στέλνοντάς τους μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, η διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησε μετά από καταγγελία των γονέων των μαθητριών.

Ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού. Μετά τις καταγγελίες των γονιών των τριών μαθητριών, ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του.

Τα πάντα αποκαλύφθηκαν όταν οι μαθήτριες έδειξαν τα αδιανόητα μηνύματα του δασκάλου τους σε συμμαθητές τους, τα οποία τα μετέφεραν στη συνέχεια στους γονείς τους.

Χαρακτηριστική στιχομυθία μέσω viber ήρθε στη δημοσιότητα. Τα sms του δασκάλου στις ανήλικες μαθήτριες προκαλούν σοκ.

  • Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
  • Τι είναι αυτά που λέτε κύριε… (το όνομα του δασκάλου);
  • Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το laptop και το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου, ενώ από το σπίτι του πήραν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, για να εξετάσουν πότε ακριβώς ο δάσκαλος έστελνε τα μηνύματα στις ανήλικες μαθήτριες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…