Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: «Δεν θα πέσουμε αμαχητί»

Σερέλης: «Δεν θα πέσουμε αμαχητί»

serelis scaled

Το Λαύριο με τις «βόμβες» του Κόζι στην παράταση πήρε την νίκη κόντρα στον Προμηθέα κάνοντας το 2-1 στην σειρά και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν έστω μια νίκη. Παράλληλα, ο τεχνικός του Λαυρίου τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική στην συνέχεια της σειράς και δεν θα πέσει αμαχητί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το ματς κρίθηκε στο ότι αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ και έχει αποθέματα. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση. Μια τουλάχιστον νίκη τη δικαιούμασταν. Δείξαμε πως είμαστε εδώ και παλεύουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Γίνονται σπουδαίες μάχες και τρομερά παιχνίδια.

Δεν είμαστε ιστορικές ομάδες, αλλά εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ένα τέτοιο ματς με τόσο πάθος. Ο Προμηθέας ήθελε να τελειώσει τη σειρά αλλά εμείς δείξαμε πως δεν πέφτουμε. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε.

Δεν είναι θέμα αν μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και ο αντίπαλος παίζει. Σίγουρα δεν θα παραδοθούμε αμαχητί. Η απώλεια του Προμηθέα είναι τεράστια και δείχνει την ποιότητά του το ότι παίζουν και με τις απουσίες. Ξέρουμε πως παίζουμε με μεγάλη ομάδα και η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …