Κεντρική Διεθνή Σαρίτσα: «Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος στον τελικό, έχουμε καρδιά»

Σαρίτσα: «Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος στον τελικό, έχουμε καρδιά»

image 5

 Η Καρσίγιακα νίκησε την Σαραγόσα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του BCL, με τον Ουφούκ Σαρίτσα να τονίζει ότι η ομάδα του νίκησε με χαρακτήρα και καρδιά. Παράλληλα, σε ερώτηση για το ποιόν θέλει για αντίπαλο στον τελικό, ο Τούρκος τεχνικός απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, για τους παίκτες, για το σύλλογο. Είμαστε στον τελικό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη. Δύο πράγματα ήταν πολύ σημαντικά: Πρώτον ο αιφνιδιασμός τους που τον σταματήσαμε και το δεύτερο η άμυνά μας κοντά στο καλάθι. Όταν χρησιμοποιήσαμε τη ζώνη κάποια πράγματα άλλαξαν. Έχουμε χαρακτήρα και καρδιά και για αυτό κερδίσαμε» είπε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν προτιμάει κάποια εκ των Μπούργος-Στρασμπούρ στον τελικό, απάντησε: «Δε μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στον τελικό… Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και αυτοί εμένα. Στην αρχή της τρίτης περιόδου παίξαμε άθλια, τους δώσαμε 26 πόντους από δικά μας λάθη. Όμως ποτέ δεν φοβήθηκα. Είμαστε μαχητές και μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Εξαιτίας της COVID, δεν κάναμε αλλαγές στην ομάδα. Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά, είναι να παλεύουμε μέχρι το τέλος και να μην παραδινόμαστε ποτέ» είπε ο προπονητής της Καρσίγιακα.

Από την πλευρά του, ο Σεκ Χένρι που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με 24 πόντους και 7/7 τρίποντα, δήλωσε: «Στην αρχή βοήθησα αρκετά την ομάδα, αλλά μετά κάποιοι σημαντικοί παίκτες μας φορτώθηκαν με φάουλ. Ασκήσαμε πίεση και όταν παίξαμε ζώνη καταφέραμε να τους μπερδέψουμε με αποτέλεσμα να τελειώσουμε πολύ δυνατά το ματς.  Αισθάνομαι καλά, αλλά αν είχαμε χάσει το παιχνίδι δε θα είχε καμία σημασία.

Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στο BCL και είχα τεράστιο κίνητρο να πάω μέχρι το τέλος του δρόμου. Σε αυτή την ομάδα έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Σε όλες τις θέσεις. Έχουμε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Θυμάμαι τα μέλη της Νίμπουργκ να λένε ότι μας θέλουν αντιπάλους στον προημιτελικό, μας είχαν και πήγαν σπίτι τους». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…