Κεντρική Διεθνή «Πολύ κοντά στην Ρεάλ ο Γιαμπουσελέ» [pic]

«Πολύ κοντά στην Ρεάλ ο Γιαμπουσελέ» [pic]

grace a sa prestation xxl guerschon yabusele a mis le public villeurbannais dans sa poche photo le progres joel philippon 1583748736

H Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν με την περίπτωση του Γκέρσον Γιαμπουσελέ να είναι μια που έχει επικεντρώσει. Όπως αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις ωστόσο υπάρχει ένα και μόνο «αγκάθι».

Αυτό δεν είναι άλλο από τις προτεραιότητες του παίκτη, οι οποίες δεν είναι άλλες από το να κάνει το step up και να βρει ομάδα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Φυσικά είναι άγνωστο αν η «βασίλισσα» θα περιμένει τον παίκτη να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα στην Αμερική, ωστόσο αν τελικά περιμένει τότε θα είναι αυτόματα το φαβορί για την απόκτηση του.

O Γιαμπουσελέ έχει υπάρξει για δύο σεζόν στο ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς (2017-19), έχοντας ωστόσο ξεκάθαρα συμπληρωματικό ρόλο και πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής. Τη φετινή σεζόν στην EuroLeague με την φανέλα της Βιλερμπάν, ο Γάλλος φόργουορντ είχε μέσο όρο 11 πόντους με 4.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε περίπου 25 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …