Κεντρική NBA «Πλήγμα» με Μπιλ στους Ουίζαρντς
NBA

«Πλήγμα» με Μπιλ στους Ουίζαρντς

NBA Beal

Πολύ σημαντική απώλεια στο πλέον κρίσιμο σημείο της σεζόν για την Ουάσινγκτον, καθώς δεν θα έχει στην διάθεση της τον Μπράντλεϊ Μπιλ για τουλάχιστον δύο παιχνίδια. Οι πρωτευουσιάνοι δίνουν μάχη για να μπουν στο play in tournament του ΝΒΑ και θα χάσουν τον αρχισκόρερ τους στα πιο σημαντικά παιχνίδια.

Ο Μπιλ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στην αναμέτρησης με τους Πέισερς, με την ομάδα να γνωστοποιεί ότι θα χάσει τα back to back παιχνίδια κόντρα στους Χοκς που ακολουθούν, ενώ η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Αυτή την στιγμή οι Ουίζαρντς είναι 9οι και έχουν «αέρα» τριών νικών από τους 11ους Μπουλς, με τα παιχνίδια με τους Χοκς να είναι αρκετά σημαντικά ώστε να μην μπουν σε μπελάδες στην τελική ευθεία της χρονιάς.

Ο Μπιλ είναι ο βασικός πόλος της επίθεσης των «μάγων» καθώς σκοράρει 31.4 πόντους ανά αγώνα, με την επίδοση του να είναι η δεύτερη σε όλο το ΝΒΑ, πίσω μόνο από τον Στεφ Κάρι που έχει μέσο όρο 31.9. Έτσι, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η απουσία του έστω και από μόλις δύο παιχνίδια, είναι πάρα πολύ σημαντική με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να καλείται να… μπει (και) στα παπούτσια του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…