Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πιτίνο: «Είμαι αισιόδοξος για το Προολυμπιακό, θέλω τον Σπανούλη»

Πιτίνο: «Είμαι αισιόδοξος για το Προολυμπιακό, θέλω τον Σπανούλη»

pitino1

Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, την οποία ο Ρικ Πιτίνο παρακολουθεί από κοντά, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το Προολυμπιακό τουρνουά. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επανέλαβε την επιθυμία του να έχει τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα, όπως και άλλους παίκτες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

«Παίζουμε κόντρα στο ρολόι. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι αγώνες συνεχίζονται. Εδώ είμαι για να δω τους παίκτες της ΑΕΚ κυρίως και θα πρέπει να δω πράγματα.

Δεν ξέρω ποιος θα είναι στην προεπιλογή. Θα ήθελα να τον έχω τον Σπανούλη το είπα από την πρώτη μέρα. Από την πρώτη φορά που ανέλαβα. Όπως και αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί παίζουν στο εξωτερικό στις λίγκες τους. Θα μελετήσω τους παίκτες από αύριο.

Θα βάλω το δικό μου στυλ παιχνιδιού, κάτι που δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να το κάνω στον Παναθηναϊκό γιατί ερχόμουν στα μέσα των σεζόν. Θέλω να βάλω το δικό μου στυλ παιχνιδιού. Κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να ανταποκριθεί στο στυλ.  Είμαι αισιόδοξος για το Προολυμπιακό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…