Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Μανωλόπουλος και του χρόνου

Περιστέρι: Μανωλόπουλος και του χρόνου

manolopoulos

Στο τιμόνι του Περιστερίου και την νέα σεζόν θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Η ΚΑΕ Μεριστέρι ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Έλληνα τεχνικό για συνέχιση της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο για άλλο ένα χρόνο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με το Περιστέρι. Ο Σύλλογος λειτουργεί σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικά πλαίσια και ταυτόχρονα έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, που κάνει την δουλειά του προπονητή πιο εύκολη. Σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, ήταν πλέον πολύ εύκολη η απόφαση μου να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο».

Όσο για τους στόχους του Περιστερίου, τόνισε: «Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά τη νέα χρονιά είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου κάνει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα μπορούμε στην συνέχεια να πούμε περισσότερα πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…