Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: «Ότι και να γίνει, νιώθουμε περήφανοι»

Πασκουάλ: «Ότι και να γίνει, νιώθουμε περήφανοι»

Euroleague Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ παρότι μετά την νίκη της Ζενίτ προ ημερών στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα, καθώς και του μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι, επανέλαβε την πεποίθηση του ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τους κερδίσεις τρεις φορές. Ωστόσο, ο Ισπανός κόουτς τόνισε ότι και να γίνει στο Game 5 για την ομάδα του είναι σαν νίκη με βάση την εικόνα τους κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Έχουμε μπροστά μας το Game 5. Ξέρουμε πως έχουμε να ξεπεράσουμε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση, από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο. Για αυτόν τον λόγο το Game 5 γίνεται στην έδρα τους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι.

Γνωρίζουμε πως είναι σχεδόν αδύνατον να νικήσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές στα playoffs όμως θα παλέψουμε ξανά. Ό,τι και αν συμβεί, πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για αυτούς τους παίκτες και ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα. Ό,τι και αν συμβεί, θα είναι σαν νίκη για εμάς γιατί είναι εκπληκτικός ο τρόπος που σταθήκαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πλέον χρειάζεται συγκέντρωση, πνευματική ετοιμότητα και οργάνωση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…