Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παράταξη Φασούλα: «Είναι νόμιμη η διεξαγωγή εκλογών χωρίς άδεια Covid;»

Παράταξη Φασούλα: «Είναι νόμιμη η διεξαγωγή εκλογών χωρίς άδεια Covid;»

fasoulas e1603128913658

Την απορία της σχετικά με την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ με φυσική παρουσία κόσμου εξέφρασε με σχετική επιστολή στους κ..κ. Νίκο Χαρδαλιά και Λευτέρη Αυγενάκη η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα. Συγκεκριμένα, η παράταξη «πρώτα το μπάσκετ» ρωτάει αν έχει κατατεθεί αίτημα για να εκδοθεί σχετική άδεια, καθώς και αν είναι νόμιμη η συνάθροιση χωρίς σχετική άδεια.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Δεδομένων των όσων διαλαμβάνονται στην με αριθμό ΦΕΚ Β 2141/2021 ΚΥΑ με τίτλο « Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο διασπορά του COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας μέχρι και την Δευτέρα 31 /5/2021 και ώρα 6 : 00», σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Την 30/5/2021 και ώρα 11:00πμ έχει οριστεί από την προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με αρχαιρεσίες, στο χώρο του γηπέδου  «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι συμμετέχοντες με δικαίωμα ψήφου στην συνέλευση είναι τουλάχιστον 512 τακτικοί εκλέκτορες οι οποίοι με την παρουσία των αναπληρωματικών τους, δυνητικά αυξάνονται σε άγνωστο αριθμό ενώ τα σωματεία που δικαιούνται συμμέτοχης στην Γ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες, αλλά με δικαίωμα λόγου και ψήφου στα υπόλοιπα θέματα της Ημ. Διάταξης ξεπερνούν τα 900.

Δυνάμει των ανωτέρω και με γνώμονα την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και του δικαιώματος όλων των μελών της Γ.Σ στην ενάσκηση των δικαιωμάτων τους χωρίς διακινδύνευση της προσωπικής τους υγείας, ευγενώς ζητάμε ενημέρωση για τα ακόλουθα:

1) Έχει υποβληθεί ενώπιον σας αίτημα της οικείας Ομοσπονδίας για την λήψη άδειας διεξαγωγής της ανωτέρω Γ.Σ;

2) Είναι νόμιμη η συνάθροιση του ως άνω όγκου ανθρώπων χωρίς την εξασφάλισή σχετικής άδειας ;

3) Δυνάμει των οριζόμενων στην ως άνω Κ.Υ.Α δύναται να χορηγηθεί άδεια για την συνάθροιση του αριθμού των ατόμων που αναφέρουμε ανωτέρω και αν ναι με ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Μετά τιμής,

Τα μέλη Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.

Θεοφάνης Χριστοδούλου

Ευθύμιος Ρεντζιάς

Χαράλαμπος Μαρκάκης

Αγαμέμνων Ιωάννου

Παναγιώτης Φασούλας»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…