Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σαν πατέρας μου ο Ίαν»

Παπαπέτρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σαν πατέρας μου ο Ίαν»

papapetrou2

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου με τον Προμηθέα, κατακτώντας τόσο τον τίτλο του πρώτου σκόρερ όσο και αυτόν του MVP. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την χαρά του για την έκβαση του αγώνα, δήλωσε τον σεβασμό του στους Πατρινούς και αποκάλυψε ότι έχει σαν πατέρα του τον Ίαν Βουγιούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και έρχεται να προστεθεί στην ιστορία του συλλόγου. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, μας κοίταξαν στα μάτια, έδωσαν και την ψυχή τους. Έχουν τον σεβασμό μου και τον σεβασμό νομίζω όλης της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου και για τον κόουτς. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, έχουμε πολύ καλό κλίμα και είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Δεν τελείωσε ο πόλεμος, κυνηγάμε ακόμη έναν τίτλο, που είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος. Σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο, θα το γιορτάσουμε, θα ξεκουραστούμε και μετά θα γυρίσουμε πάλι στην δουλειά.

Μας αρέσει αυτή η πίεση, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το νταμπλ. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν ελκυστικό για τον κόσμο που τον βλέπει και για εμάς.

Πάντα είναι στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κάθε χρονιά δεν μπορείς να κάνεις το απόλυτο. Θα θέλαμε να είχαμε κάνει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία, αλλά αυτό είναι πίσω τώρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ένα σερί που κρατάει πάρα πολλά χρόνια.

Φώναξα τον Βουγιούκα να σηκώσουμε το τρόπαιο, ο Ίαν είναι σαν πατέρας μου στην ομάδα, εκτός από καλός φίλος. Η σκυτάλη έρχεται από αυτόν, από όλα αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και από όλα αυτά τα τρόπαια, πιο βαριά, που έχει σηκώσει εδώ πέρα. Ένιωσα ηθικά ότι πρέπει να έρθει να το σηκώσουμε μαζί. Είμαστε μία οικογένεια, μέσα και έξω από το παρκέ και γενικότερα θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο που είμαι μέρος, είναι πολύ μεγάλη τιμή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…