Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παπανικολάου: Οι θέσεις για την οικονομική ανάπτυξη της ΕΟΚ [vid]

Παπανικολάου: Οι θέσεις για την οικονομική ανάπτυξη της ΕΟΚ [vid]

papanikolaou2

Ο Άγγελος Παπανικολάου παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του, όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία με στόχο τον προεδρικό θώκο.

Αναλυτικά:

«Η Ε.Ο.Κ., εν κατακλείδι, θα ηγηθεί όπως αξίζει στο μέγεθος και την ιστορία της μιας εθνικής προσπάθειας επαναπροσδιορισμού του ρόλου μιας σύγχρονης Ομοσπονδίας την σημερινή εποχή.

Δεν θα χρηματοδοτηθεί για να καλλιεργεί τον αθλητισμό μόνο, θα στηριχθεί οικονομικά για να δημιουργήσει κουλτούρα στις εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της και τα εκατομμύρια των φιλάθλων της.

Η Ομοσπονδία μας δεν πρέπει να είναι οικονομικά εύρωστη για να φέρνει πρωταθλήματα, πρέπει να είναι οικονομικά ισχυρή για να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της ελληνικής νεολαίας που οι γονείς, της έχουν εμπιστευθεί με τόσο αγάπη εδώ και τόσες δεκαετίες.

Αναλυτικά τα 8 σημεία της Οικονομικής Ανάπτυξης

1) Τηλεοπτικά Δικαιώματα: Η ΕΟΚ θα κερδίσει πρόσθετα έσοδα από τον διαχωρισμό και την ξεχωριστή διάθεση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων καθώς και τη δημιουργία νέων τύπων δικαιωμάτων.

2) Νέο χορηγικό πρόγραμμα: Θα εμπλουτιστεί με νέες αθλητικές διοργανώσεις, όπως πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των εθνικών ομάδων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

3) Αναβάθμιση Κυπέλλου Ελλάδος, Α1 Γυναικών και όλων των εθνικών κατηγοριών: Νέα εταιρική ταυτότητα, με νέο λογότυπο για την Ομοσπονδία και όλες τις κατηγορίες. Συνδεδεμένο με το νέο Media Plan της Ομοσπονδίας.

4) Κρατική χρηματοδότηση: Πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός του προϋπολογισμού σε μισθολογικό κόστος και αναπτυξιακό κόστος, ενώ η Ομοσπονδία θα διεκδικήσει τη μερίδα που της αναλογεί από την κρατική χρηματοδότηση.

5) Συνεργασία με ΟΤΑ: Για μεγάλες διοργανώσεις και ανάληψη από τους Δήμους μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους.

6) Στρατηγική συνεργασία με τις 13 Περιφέρειες: Χρηματοδότηση κατασκευής νέων γηπέδων σε όλη την Ελλάδα.

7) Υλοποίηση προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας για θέματα εκπαίδευσης.

8) Υλοποίηση προγραμμάτων από το Υπουργείο Υγείας σε θέματα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας και καταπολέμησης ναρκωτικών – καπνίσματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Basket League: Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 19ης αγωνιστικής. Με σπουδαίες αναμετρήσεις συ…