Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: «Να βλέπεις τη ζωή με θετικό μάτι» [vid]

Παπανικολάου: «Να βλέπεις τη ζωή με θετικό μάτι» [vid]

Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωλίγκας «One Team» και αναφέρθηκε στην σημασία της αυτοπεποίθησης και έδωσε την πιο σημαντική συμβουλή. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά, κάτι το οποίο φυσικά προκύπτει από την αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά:

«Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική γιατί σε βοηθάει να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, να πετύχεις τους στόχους σου και να βλέπεις τη ζωής με θετικό μάτι.

Η αυτοπεποίθηση έρχεται από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου, από την προπόνηση που κάνεις με αποτέλεσμα να πιστεύεις στον εαυτό σου. Από οπουδήποτε.

Δεν έχει να κάνει με κάποια συμβουλή, αλλά με το να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βάλεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά πράγματα στην ζωή σου.

Αν πρέπει να δώσω κάποια συμβουλή είναι αυτή. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά. Στο μπάσκετ αν δουλεύεις σκληρά θα πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…