Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Παντελάκης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Πανιώνιος

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του επεισοδιακού πρώτου τελικού της Α1 γυναικών επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 72-70 και ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε ότι η ομάδα του κέρδισε επειδή το ήθελε περισσότερο. Παράλληλα, ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το παιχνίδι της Κυριακής στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα είναι διαφορετικό με τις Πράσινες να έχουν το αβαντάζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης:

«Και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη. Είδαμε έναν τελικό όπως πρέπει να είναι ένας τελικός σε νορμάλ και λογικά πλαίσια.  Όταν ο αγώνας πηγαίνει στον πόντο έχει να κάνει με το ποιός το θέλει περισσότερο. Γυρίσαμε δυο φορές ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ, και για αυτό θεωρώ πως το θέλαμε περισσότερο.

Την Κυριακή θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο αντίπαλος μας έχει το αβαντάζ, πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ, είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας, γιατί δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια σήμερα. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε, και εμείς οι προπονητές οφείλουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…