Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα»

Παντελάκης: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα»

Πανιώνιος

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο ΣΕΦ, φιλοξενείται αύριο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε ότι περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Παράλληλα, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να δείξει την ίδια διάθεση και πάθος έτσι ώστε να διεκδικήσει την νίκη και το Πρωτάθλημα.

«Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σε σχέση με το προηγούμενο και βλέποντας ξανά και ξανά το ματς είδαμε ότι υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που η νίκη σημαίνει τίτλος και αυτό που ζητάμε από τις παίκτριες είναι να είναι συνεπείς στις αρχές της ομάδας μας. Να δείξουν τη διάθεση και το πάθος που έχουν δείξει στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο Ολυμπιακός εκτός από την απουσία της Άννας Σπυριδοπούλου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών για την αυριανή (22/5) αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 και θα προβληθεί από την ERT sports 2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…