Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Νέντοβιτς και ο αντικαταστάτης του

Παναθηναϊκός: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Νέντοβιτς και ο αντικαταστάτης του

nedovic 1

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι εξαιρετικά πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της χρονιάς, με τον Παναθηναϊκό να τσεκάρει την αγορά για μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ ενόψει των πλέι οφ της Basket League, μιας κι ο Νεμάνια Νέντοβιτς δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την πράσινη φανέλα μέχρι το τέλος της χρονιάς, την ώρα που ο Τι Τζέι Μπρέι είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση.

Όσον αφορά τον Νέντοβιτς, έχει παρουσιάσει αρρυθμίες, κατάλοιπο της περιπέτειάς του με τον κορωνοϊό, και έχει λάβει αυστηρή εντολή από τους γιατρούς να αποφεύγει κάθε δραστηριότητα, την ώρα που ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι ετοιμοπόλεμος στα ημιτελικά των πλέι οφ, μετά το κάταγμα στο χέρι που υπέστη.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και εξετάζει διάφορες επιλογές για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Το σίγουρο είναι ότι η όποια απόφαση πρέπει να παρθεί μέχρι τη Δευτέρα, καθώς τότε πρέπει να δηλωθεί η τελευταία αλλαγή που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι «πράσινοι» για το εγχώριο ρόστερ τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…