Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ «Παιχνίδια ολέθρου με σκηνικό εκλογών»

«Παιχνίδια ολέθρου με σκηνικό εκλογών»

Την ημέρα που είναι να διεξαχθούν οι εκλογές στην ΕΟΚ στη Λεωφόρο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν συγκέντρωση για να γιορτάσουν την επέτειο του Γουέμπλεϊ.

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην Ελλάδα, τελικά έρχεται κάτι που σου το ανατρέπει. Οι εκλογές της ΕΟΚ έχουν περάσει από σαράντα κύματα και τελικά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Μαΐου. Ωστόσο ένα ακόμα σημείο τριβής που υπήρξε είναι ότι αποφασίστηκε οι εκλογές να μην γίνουν ηλεκτρονικά αλλά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Υπήρξαν αντιρρήσεις ακόμα και από πλευράς κυβέρνησης αλλά και του υπουργείου πολιτισμού και αθλητισμού, ωστόσο τελικά οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κανονικά όπως διαμηνύουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα είναι άλλο. Την ίδια ημέρα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προγραμματίζουν να κάνουν συγκέντρωση στο γήπεδο της ομάδας. Ο λόγος; Η επέτειος του Γουέμπλεϊ. Έτσι θα έχουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου την ίδια ημέρα να πραγματοποιούνται οι εκλογές της ομοσπονδίας Μπάσκετ, αλλά και συγκέντρωση οπαδών ομάδας. Φυσικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε όλους θα βρεθούν εκεί προκειμένου να ψηφίσουν αλλά και το πλήθος που θα θελήσει να δώσει το παρών στην συγκέντρωση.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σερέλης: «Είναι θέμα αντίληψης της κατάστασης»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο Χρήστος Σερέλης.  Ο Παναθηναϊκός για ακόμ…