Κεντρική NBA Ο Μπακογιάννης στα γυρίσματα της ταινίας για τον Αντετοκούνμπο

Ο Μπακογιάννης στα γυρίσματα της ταινίας για τον Αντετοκούνμπο

bakogiannis tainia 770x480 1

Η ταινία με θέμα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του σούπερ σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στα Σεπόλια και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης το γήπεδο του Τρίτωνα, το οποίο έχει μετατραπεί σε κινηματογραφικό σετ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας.

Ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της Ελληνικής εταιρείας που έχει αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής, συνομίλησε με τον Αμερικανό παραγωγό της Disney και τον σκηνοθέτη και επαναβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου της Αθήνας να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση στην υλοποίηση της παραγωγής.

bakogiannis tainia1

Η ταινία Greek Freak, ξεκίνησε τα γυρίσματα αμέσως μετά το Πάσχα και τα ολοκληρώνει προς τα τέλη Ιουνίου. Είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γυριστεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με ύψος δαπάνης που θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Απασχολεί 200 Έλληνες μέλη συνεργείου, εκατοντάδες βοηθητικούς ηθοποιούς και εξυπηρετείται από το Athens Film Office συνεισφέροντας σημαντικά στην οικονομική ζωή της πόλης που αρχίζει να ανακάμπτει από την Πανδημία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…