Κεντρική Elite League Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έδειξε το ήθος του (pic)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έδειξε το ήθος του (pic)

gagaloudis13

Ο πολύπειρος γκαρντ σημείωσε 30 πόντους κι οδήγησε το Μαρούσι στην άνετη νίκη επί της Καβάλας, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Μακαρίτη να σκοράρει 2 πόντους με το φάουλ που του έκανε.

Ο Γκαγκαλούδης αποκάλυψε πως τον είχε συναντήσει την σεζόν 2012-2013 όταν αυτός αγωνίζονταν στην Ένωση, και ο 6χρονος τότε αθλητής βρισκόταν στο μπαλκόνι να παίζει μπάσκετ με το ίνδαλμα του.

Αναλυτικά έγραψε:

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλακι έβαλε και τις βολιτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γτ εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγαπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…».

gagaloudis makaritis marousi kavala

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Πανιώνιος. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Σπουδαίας βαθμο…