Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του

Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του

xardalias1

Μια ημέρα σχεδόν μετά την επίθεση από εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια στο γυμναστήριο και το κατάστημα με παιδικά ρούχα που ανήκουν στη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης. Σκληρή γλώσσα του υφυπουργού απέναντι σε όσους βανδάλισαν τις επιχειρήσεις.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη & Διαχείρισης Κρίσεων και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, προσερχόμενοι χθες στο σημείο, έκαναν δηλώσεις αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Κάποια θρασίμια που αρέσκονται στο σκοτάδι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Δεν τους φοβόμαστε».

Σήμερα σε ανάρτησή τους δίνουν στη δημοσιότητα βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας.

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε. Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…