Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία γυναίκας εις βάρος του 22χρονου

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία γυναίκας εις βάρος του 22χρονου

nea smyrnh nearos 0605 1 2048x1162 1 820x490 1

Ο 22χρονος επιδειξίας από τη Νέα Σμύρνη όπως φαίνεται είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές τον Αύγουστο του 2020. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε προσπαθήσει να βιάσει μια άλλη κοπέλα η οποία και τον είχε καταγγείλει στο Α.Τ Ακροπόλεως.

Η  νέα αποκάλυψη που βλέπει το φως της δημοσιότητας ανατρέπει τα δεδομένα και δεν αποκλείει το γεγονός να φτάσει στο εδώλιο όχι πλέον για πλημμέλημα, αλλά για κακούργημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA 22χρονη -σήμερα- κοπέλα έχει καταγγείλει τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης για απόπειρα βιασμού.

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα ήταν έξω από την κατοικία της, είχε βγάλει τα κλειδιά για να μπει μέσα, δέχθηκε επίθεση από κάποιον άγνωστο που προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Την έπιασε από τον λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είδοσο για να συνεχίσει την κακοποίηση. Η κοπέλα πάλεψε με τον δράστη και πάνω στην πάλη του κατέβασε την μάσκα. Εκείνος τρόμαξε διότι είδε το πρόσωπό του και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα πήγε στο Α.Τ Ακροπόλεως κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία η οποία βρίσκεται στον Εισαγγελέα, με το αδίκημα που υπάρχει να είναι η απόπειρα βιασμού, κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…