Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: «Υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας κατάθεση ψυχής»

Μουράτος: «Υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας κατάθεση ψυχής»

Μουράτος

ΤΟ Λαύριο και ο Προμηθέας θα κοντραριστούν για τελευταία φορά με διακύβευμα το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League, παιχνίδι που ο Βασίλης Μουράτους χαρακτήρισε σπουδαιότερο στην ιστορία της ομάδας. Παράλληλα, ο αρχηγός του Λαυρίου τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν και την ψυχή τους για την νίκη – πρόκριση στους τελικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας κατάφερε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, κάνοντας το 2-2 με break μέσα στην έδρα του Προμηθέα. Η αποστολή μας δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού μπροστά μας είναι ένα ακόμα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας!

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί γίνονται συναρπαστικοί ημιτελικοί αντάξιοι των προσδοκιών όλων, με τις δύο ομάδες να τεκμηριώνουν μέσα στο γήπεδο ότι δίκαια έφτασαν μέχρι την τετράδα του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί πολύ στο ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα μπει στο γήπεδο γεμάτος πάθος και ένταση για τη νίκη. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε τη σειρά και αυτό να είναι στην έδρα μας.

Υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας -που τόση αγάπη και στήριξη μας δίνουν- ότι θα καταθέσουμε ψυχή στο γήπεδο για να τους κάνουμε για άλλη μια φορά υπερήφανους!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…