Κεντρική Γυναίκες Μούλη στον OVER FM 104.9: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει»

Μούλη στον OVER FM 104.9: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει»

Μούλη

Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ρούλα Μούλη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Game Over του Over FM 104,9 με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη. Η έμπειρη παίκτρια αναφέρθηκε στην κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών από τις «πράσινες», τον πρώτο τελικό που επαναλήφθηκε και το κομμάτι της ψυχολογίας, όπως και την ευρωπαϊκή προοπτική για την επόμενη χρονιά. Η παίκτρια του Παναθηναϊκού μίλησε για…

Για το πώς βίωσε την πανηγυρική υποδοχή από τον κόσμο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

«Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιους πανηγυρισμούς στο γυναικείο μπάσκετ. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τί έχει γίνει. Ο σύλλογος έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, άλλα οι τελευταίες διοικήσεις έχουν σταθεί στην ομάδα και την έχουν ανεβάσει επίπεδο».

Για το πείσμα που έδειξε η ομάδα μετά την κακή εμφάνιση στον πρώτο τελικό και στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου:

«Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνεις μία τόσο κακή εμφάνιση, συνειδητοποιείς ότι μπορείς και να χάσεις. Αλλά όχι να χάσεις με αυτό τον τρόπο. Για μας ήταν ένας μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα και ευτυχώς, ο διακόπτης γύρισε την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που είπαμε ήταν να πιστέψουμε στο πλάνο μας. Το σημαντικό είναι να μην παίζεις με κατεβασμένα τα χέρια και το αποδείξαμε. Δεν άξιζε για την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, να τα παρατήσουμε».

Για το περιβόητο παιχνίδι που επαναλήφθηκε:

«Σίγουρα, όταν γίνεται κάτι τέτοιο, κάποιος θεωρείται αδικημένος και κάποιος όχι. Ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι είχε πείσμα στον πρώτο τελικό, άλλα ήταν ένα παιχνίδι και η σειρά των τελικών δεν σταματάει στο 2-1. Μετά από αυτό το παιχνίδι είπαμε… πάμε στο επόμενο για να το κερδίσουμε».

Για την επόμενη χρόνια και την έξοδο στην Ευρώπη:

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για του χρόνου. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει σήμερα. Όλες είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες και συγκινημένες. Η επιθυμία της διοίκησης είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Φυσικά, αυτό θα αποτελέσει ένα άλμα για τον σύλλογο και για το γυναικείο μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…