Κεντρική Ελλάδα Μαργέτης: «Δεν ξέρω γιατί απέρριψε την πρότασή μου ο Πανιώνιος , αγοράζω ΚΑΕ της Basket League»

Μαργέτης: «Δεν ξέρω γιατί απέρριψε την πρότασή μου ο Πανιώνιος , αγοράζω ΚΑΕ της Basket League»

Ο Αντώνης Μαργέτης εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν έχει καταλάβει τον λόγο που απορρίφθηκε από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο η πρότασή του, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα εξασφάλιζε θέση στην Basket League.

Σημειώνει, μάλιστα, ότι μετά απ’ αυτή την εξέλιξη στράφηκε σε άλλη ομάδα και βρίσκεται προ της αγοράς μιας ΚΑΕ που θ’ αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για δεύτερη φορά μέσα σε 7 χρόνια, στα πολύ δύσκολα για την ομάδα μου και κόντρα σε κάθε λογική και παραίνεση των φίλων και συνεργατών μου αποφάσισα και πάλι να κάνω μία προσπάθεια, συσπειρώνοντας θετικούς ανθρώπους γύρω μου με γνώση του χώρου, να επαναφέρω τον μπασκετικό Πανιώνιο εκεί που ανήκει.

Πριν 7 χρόνια είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που αθέτησε τον λόγο του και η συνέχεια είναι γνωστή κλείνοντας την υπόθεση στα δικαστήρια με την πανηγυρική μου δικαίωση αλλά και την αρχή της κατηφόρας για τον Σύλλογο. Τώρα πίστευα ότι όχι μόνο δεν θα έχω εμπόδια αλλά θα έχω την πλήρη στήριξη όλων. Έκανα λάθος, είχα την στήριξη αλλά όχι όλων. Η νέα διοίκηση του Πανιωνίου ήταν απέναντι.
Δυστυχώς όπως τα γεγονότα απέδειξαν η θέση που σήμερα βρίσκεται ο σύλλογος στα 130 χρόνια της ιστορίας του συνάδει με αυτούς που τον διοικούν και αυτούς που τους εκφράζουν.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζω τους λόγους που ο Πανιώνιος απέρριψε την πρόταση μου και επί της ουσίας την συμμετοχή στην Basket League, θα κοινοποιήσω όμως την αλληλογραφία, τα σχέδια συμβολαίων του αναπτυξιακού πλάνου και του μοντέλου λειτουργίας των ακαδημιών ώστε ο κόσμος (ο υπόλοιπος) να έχει πλήρη γνώση.

Θα μπορούσα έχοντας ήδη εξασφαλίσει το 1/5 του αριθμού των μελών να φέρω το θέμα σε έκτακτη γενική συνέλευση εντός 45 ημερών και να ζητήσω την ψήφο των μελών.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπερψηφιζόταν πανηγυρικά, αποτελώντας ταυτόχρονα μομφή για το νέο Δ/Σ. Δεν ήταν όμως ποτέ αυτοσκοπός μου η προσωπική φιλοδοξία ούτε να μπω σε έναν “πόλεμο” ούτε να είμαι εγώ η αιτία αναταραχής του Πανιωνίου.
Πληροφοριακά, βρίσκομαι προ των υπογραφών απόκτησης μιας ΚΑΕ με θέση συμμετοχής στην Basket League. Αμέσως μετά τις υπογραφές μεταβίβασης θα ανακοινώσω τις λεπτομέρειες καθότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Βάζοντας το συναίσθημα πάνω από την λογική ονειρεύτηκα την ομάδα μου μεγάλη και δυνατή πλαισιωμένη από ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα ή που έχουν να προσφέρουν, έτσι όπως την έζησα μεγαλώνοντας.

Δεν θα αλλάξει κάτι, Πανιώνιος θα είμαι και στα ανοιχτά της ΕΣΚΑΝΑ, ως επιχειρηματίας όμως θα επιλέξω μια πόλη, που διψάει για μπάσκετ, θα καλωσορίσει και θα στηρίξει την συμμετοχή της στην Basket League.

Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ διοικητικά με τον Πανιώνιο, παραμένοντας ενεργό μέλος και του εύχομαι ολόψυχα και με κάθε ειλικρίνεια να βρει αυτούς που θα τον ξανακάνουν μεγάλο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε κύρος ανά το Πανελλήνιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Κουφός: «Γλίτωσα από την κατινιά στην Ελλάδα»

Όλα όσα είπε ο Στέργιος Κουφός. Ο Στέργιος Κουφός επέστρεψε στην Αλ Ραγιάν και μίλησε τόσο…