Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Δεν θα κάνουμε ένσταση»

Λυκογιάννης: «Δεν θα κάνουμε ένσταση»

Λυκογιάννης ΠΑΟΚ

Ο Άρης Λυκογιάννης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντικανονική τάπα του Μέικον στον Λοβ που θα έφερρνε το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο καλάθι και τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα κάνει ένσταση. Παράλληλα, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Ηλία Κορομηλά για την φάση όπου του είπε «είμαι 100% σίγουρος, δεν χρειάζεται να το δω», με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να τον καλεί «να μας πει ο φίλος μου ο Ηλίας το βράδυ αν είναι τόσο σίγουρος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης στην συνέντευξη τύπου:

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια στα ημιτελικά. Συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα και τους παίκτες, γι’ αυτή την προσπάθεια που έκαναν. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος το μυαλό μας χάλασε αρκετά νωρίς. Η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά πιο σκληρά σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια, εμείς βρεθήκαμε σε κακή μέρα εκτελεστικά στο δύο εναντίον δύο στο πικ εν ρολ. Παίξαμε αρκετά εγωιστικά. Αυτό μας έκανε πιο λάιτ στο αμυντικό κομμάτι, συν το γεγονός πως κατά την προσωπική μου άποψη η αντιμετώπιση που είχαμε από τους δύο εκ των τριών διαιτητών δεν ήταν ισάξια.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν μας αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν θέλαμε να μείνει αυτή ως τελευταία εικόνα της ομάδας, αν ήταν η τελευταία. Αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος, κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος είχε κοιμηθεί απ΄οτο +20 του ημιχρόνου, μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο που βρεθήκαμε σε απόσταση βολής. Στο 83-79 έγινε ένα κλέψιμο. Όπως την είδα μετά τη φάση, δε νομίζω ότι μπορεί να τη δει κάποιος και να έχει την αμφιβολία αν είναι κανονικό αυτό το καλάθι.

Οι διαιτητές δεν πήγαν καν στο instant replay, ο κ. Κορομηλάς μού είπε “είμαι 100% σίγουρος, δεν χρειάζεται να το δω”. Να μας πει ο φίλος μου ο Ηλίας το βράδυ αν είναι τόσο σίγουρος. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το instant replay, στα προημιτελικά είμαστε. Κι επειδή έχει γίνει ντόρος, να σας πω ότι δεν θα κάνουμε ένσταση για τη συγκεκριμένη απόφαση, που είναι 100% ξεκάθαρη. Αυτό το άμοιρο το μπασκετάκι, γιατί άμοιρο έχει καταντήσει, δεν χρειάζεται κοπάνημα απ’ όλους. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα, δεν παίρνουμε κανένα παράδειγμα. Δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πάει στον πάτο του βαρελιού.

Για να μην σας κουράζω, καλό καλοκαίρι. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στα ημιτελικά“.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …